Qui som?

En una època de retallades i crisi en tants sectors, ens preguntem com afecta això a l’educació, un dels pilars de la societat. Aquesta crisi pot fer aflorar o explotar més altres formes d’ensenyament per combatre el fracàs escolar o l’absentisme? Hi ha altres maneres d’educar els nostres fills que no passin per una classe de més de 30 alumnes?

Amb voluntat de buscar aquestes respostes neix SOS Ensenyament; un grup de quatre alumnes de 2n curs de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 ANNA

Estudiant de Periodisme i de Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Nascuda a la ciutat comtal i educada als Jesuïtes del Sant Ignasi de Sarrià. Apassionada dels viatges i de descobrir noves cultures. L’assignatura més difícil i la que cada dia ens examina és la vida.
A Twitter: @annacampolier

CLARA

Nascuda a Lleida i escolaritzada a l’escola Lestonnac L’Ensenyança durant l’Educació Infantil, Primària i Batxillerat.  Actualment estudiant Periodisme la Universitat Autònoma de Barcelona. Aprecio tot el que he arribat a aprendre dels mestres que he tingut, sobretot des que no els tinc a prop per seguir aconsellar-me. Necessito estar rodejada de la gent que m’estima per seguir endavant, ja que no m’entendria a mi sense ells a prop. Per mi l’educació és el camí, i la il·lusió per aprendre és, i sempre hauria de ser, imprescindible.
A Twitter: @clara4fm

RAQUEL

Una jove de 19 anys, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Nascuda a Bescanó, un poble petit i molt proper a la ciutat de Girona. Escolaritzada al CEIP Doctor Sobrequés de Bescanó i a l’IES Vallvera de Salt. M’apassiona el saber, l’explorar i el descobrir com també mostrar a la gent allò que s’oculta. La meva desitjada i futura professió no és una vocació és una missió.
A Twitter: @raquelgirones

MERI

Nascuda a Barcelona fa 20 anys. Estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, vaig fer l’Educació Infantil a l’escola Sagrada Família-Urgell, la Primària a l’Escola Municipal Arc Iris i la Secundària i Batxillerat a l’IES Manuel Carrasco i Formiguera. He passat per tipus d’escola diferents, que al llarg d’aquests anys m’han permès anar recollint experiències i passions molt variades: la lectura, l’escriptura, l’art. Segueixo enamorada de la meva escola de primària.
A Twitter: @merivilanova


També ens pots contactar a:

twfacebooklogo

 

 

 

O enviat un email a sosensenyament@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s